Faciliteiten

Welkom op Dutch Equestrian Estate

Met circa 40 stallen, een binnenpiste, meerdere buitenpistes, professionele rijbodems, goede trainings faciliteiten, een divers eventing terrein met waterpartijen, een galoppeerbaan en aangrenzende natuurgebieden zoals de Maashorst, Herperduin, de Reekse Bossen en de Trentse Bossen; biedt Dutch Equestrian Estate veel mogelijkheden voor mens en paard.

0
Beschikbare stallen

De Stallen

Dutch Equestrian Estate beschikt over circa 40 ruime stallen met een binnen en/of buitenluik. Alle stallen zijn voorzien van stro. De stalgang is voorzien van diverse was/poetsplaatsen en een gezamenlijk solarium. De zadelruimtes en zadelkasten bieden voldoende opslagruimte om jouw spullen veilig op te kunnen bergen.

Er zijn nog een aantal stallen beschikbaar, neem hiervoor contact op via info@dutchequestrianestate.nl 

Het Eventingterrein

Dutch Equestrian Estate beschikt over een divers eventingterrein, met een totale oppervlakte van circa 13 hectare. Het eventingterrein is voorzien van een goede grasbodem, met een onderlaag van zand, tevens heeft Dutch Equestrian Estate meerdere waterpartijen met diverse mogelijkheden. Er staan voldoende vaste en mobiele hindernissen van BB niveau t/m 3* niveau. De hindernissen worden regelmatig verplaatst

De Galoppeerbaan

Naast het eventingterrein beschikt Dutch Equestrian Estate ook over een galoppeerbaan. Deze heeft een lengte van circa 600 meter en is voorzien van een goede, stevige zandbodem. Ideaal om galoptraining te doen met je paard!

De Buitenpistes

Dutch Equestrian Estate telt een 5 dressuurpistes van 20x60m. Alle voorzien van witte hekjes, juryhuisjes en dressuurletters. De pistes kunnen op verzoek verkleind worden naar 20x40m. Naast deze dresuuurpistes beschikt Dutch Equestrian Estate ook nog over een 20×60 losrijdt piste en een 80×80 springpiste. Alle voorzien van een goede geopad zandbodem.

De Springpiste

De Springtuin ligt direct aan de voorzijde van Dutch Equestrian. Deze piste is voorzien van een goede geopad zandbodem en is 80x80m groot. Er staat het gehele jaar door een springparcours in, deze wordt regelmatig veranderd.

Iedereen is welkom om te komen trainen, wel enkel op afspraak.

De Binnenpiste

Dutch Equestrian Estate beschikt over een geïsoleerde binnenpiste van 20x40m. De binnenpiste is voorzien van goede verlichting en een goede bodem. 

Stapmolen, Weide & Paddock

Dutch Equestrian Estate beschikt over een ruime 8 paards stapmolen. 
Daarnaast beschikken we over meerdere ruime weides en paddocks, zodat alle paarden dagelijks naar buiten kunnen.