Ruimtes & Verhuur

Organiseer jouw feest op de Estate!

Naast het beoefenen van de hippische sport biedt de locatie ook ruimte voor creatieve ideeën daar waar het gaat om festiviteiten. Te denken valt aan de verhuur van de specifieke ruimtes voor bruiloften, vergaderingen en verjaardagen, maar ook het inzetten van de 15 hectare grond voor grootschalige evenementen, beurzen, relatiedagen en/of andere (sport)evenementen. 

Het Clubhuis

Het Clubhuis beschikt over 156 m2 oppervlakte en is daarmee de ideale locatie om je gasten te hosten tijdens een verjaardag, bruiloft of receptie. Ons team staat voor je klaar om jou te voorzien van een lekker koud biertje of een warme bak koffie. In samenwerking met onze partners zullen we jouw wensen werkelijkheid maken! 

De Kleine Bar

De Kleine Bar kan separaat of in combinatie met andere ruimtes gehuurd worden. De ruimte kent een oppervlakte van 45 m2 en biedt daarmee ruimte voor kleinere gezelschappen. De ruimte kan afgesloten worden en kent eigen horeca faciliteiten. Het is daarmee de perfecte locatie voor een vergadering in klein comité. 

De Woonkamer

De knus ingerichte Woonkamer kent een oppervlakte van 46m2 en biedt de mogelijkheid om in een gezellige setting bij te praten of bij te komen van een intensieve (sport)dag. 

De Biljartzaal

De Biljartzaal grenst direct aan de slaapvertrekken en kan gedurende de dag eenvoudig in gebruik worden genomen voor een ontbijt, lunch of diner buffet. De zaal beschikt over een keuken en diverse horeca faciliteiten.

De Slaapvertrekken

Om jouw belangrijkste gasten en/of crew van alle gemakken te voorzien biedt de Estate ruimte voor 6 afsluitbare slaapvertrekken die voorzien zijn van een stapelbed, badkamer en bureau. 

Het Terras

Het uitgestrekte terras van circa 140 m2 is een uniek plekje op de Estate. Het biedt een prachtig uitzicht over het terrein en garandeert, op mooie avonden, een adembenemende zonsondergang. 

De Binnenpiste

De Binnenpiste beschikt over circa 800m2 oppervlakte en kan op diverse creatieve manieren ingezet worden. Samen met onze partners denken wij graag mee hoe we deze ruimte voor jou kunnen omtoveren naar (bijvoorbeeld) een feestopstelling, gala diner, product presentatie of beurs.

De Buitenbar

Wanneer er sprake is van grootschalige evenementen, waarbij het buitenterrein in gebruik is, kan eenvoudig worden opgeschaald naar de buitenbar. Ook deze bar is voorzien van alle horecafaciliteiten en meerdere tap technische verkooppunten. 

Het Evenemententerrein

Het Evenemententerrein van de Estate biedt tal aan mogelijkheden verspreid over een immens groot terrein van circa 13 hectare grond. Het terrein is deels verhard waardoor parkeervakken eenvoudig kunnen worden gecreëerd, ook het weiland is voorzien van de juiste drainage. Daarnaast beschikt het terrein over een bosrijk gebied, diversen waterpartijen en een tal aan zandpistes.

Interesse? Neem eenvoudig contact met ons op!